Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters secde etmek

Rüyada ters secde etmek

Rüyada ters secde etmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ters secde etmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada ters secde etmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işarettir.

Rüyada birine secde etmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada secde ayeti okumak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada secdede uyumak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada namazda secde etmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, saygın biri olacağına delalettir.

Rüyada secde suresini okumak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini secdede görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret etmektedir.

Rüyada secdede ölmek önemli ve büyük adımlar atacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments