Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada secde yapmak

Rüyada secde yapmak

Rüyada secde yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına delalet eder.

Rüyada secde yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir gelişme ya da durum bir ilişkinizin hızını kesebilir.

Rüyada tilavet secdesi yapmak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, yardımının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada secde yapmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına tabir olunur.

Rüyada şükür secdesi yapmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide secde yapmak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sehiv secdesi yapmak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada okuma secdesi yapmak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada secde suresi görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin secde ettiğini görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments