Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olduğunun farkına varmak

Rüyada olduğunun farkına varmak

Rüyada olduğunun farkına varmak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kazancın artmasına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olduğunun farkına varmak gördüyseniz:

  • Genel anlamda çok çalışmanız gereken bir aya giriş yapıyorsunuz.

Rüyada olduğunun farkına varmak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada eve varmak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yere varmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada secdeye varmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına yorulur.

Rüyada rükuya varmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalettir.

Rüyada iki ayağında farklı ayakkabı görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada iki farklı ayakkabı görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada farklı hayvanlar görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments