Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini secdede görmek

Rüyada kendini secdede görmek

Rüyada kendini secdede görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini secdede gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada secde eden birini görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin secde ettiğini görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada secdede dua etmek masabaşı bir işe girileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağlayarak secde etmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada okuma secdesi yapmak ona mutluluk getireceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine secde etmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına inanılır.

Rüyada kendini secdede görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına inanılır.

Rüyada namazda secde etmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments