Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve varmak

Rüyada eve varmak

Rüyada eve varmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, namaz kılacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Rüyada eve varmak gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınız ya da akrabalarınız kendi kendileriyle çelişebilirler veya karşıt görüşleriyle huzurunuzu kaçırabilirler.

Rüyada eve varmak isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olduğunun farkına varmak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada bir yere varmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada rükuya varmak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada secdeye varmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bilmediğim bir evde olmak esenliği bulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üç katlı ev görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde olmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, aşık olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments