Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayı saymak

Rüyada sayı saymak

Rüyada sayı saymak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bazen fakirlik görüleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada sayı saymak gördüyseniz:

  • Bir an da, yaptığınız planların veya amaçlarınızın istediğiniz şekilde ilerlemeyebileceği fikriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada sayı saymak boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada islamın şartlarını saymak zor bir durumda kalacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın lira saymak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, fakirlikten kurtulmaya, çok sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada diş saymak uzun bir süre zorluk çekileceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kağıt para saymak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, açların doyacağına alamet eder.

Rüyada demir para bulmak ve saymak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada altın görüp saymak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada babasının para saydığını görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments