Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş saymak

Rüyada diş saymak

Rüyada diş saymak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş saymak gördüyseniz:

  • İstemeyerek bazı adımlar atmak veya girişimlerde bulunmak yerine, düşüncelerinizin netleşmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada diş saymak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada bol para saymak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç teli saymak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saymak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın para saymak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada kişi saymak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gün saymak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada islamın şartlarını saymak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments