Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta saklanmak

Rüyada savaşta saklanmak

Rüyada savaşta saklanmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalet eder.

Rüyada savaşta saklanmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Rüyada savaşta saklanmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaştan saklanmak borçlarını ödeyeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet eder.

Rüyada ağacın altına saklanmak projenin gerçekleştirileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada mezara saklanmak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada elbise dolabına saklanmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliden saklanmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden saklandığını görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada okula saklanmak zorlukları atlatacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments