Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocadan saklanmak

Rüyada kocadan saklanmak

Rüyada kocadan saklanmak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, diplomalarının artacağına delalettir.

Rüyada kocadan saklanmak gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda başarılısınız.

Rüyada kocadan saklanmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, huzurunun kaçacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kocadan hediye almak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada eski kocadan kaçmak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine inanılır.

Rüyada kocadan korkmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kocadan tokat yemek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocadan ayrıldığını görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Rüyada kocadan kağıt para almak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski kocadan para almak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments