Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta komutan olduğunu görmek

Rüyada savaşta komutan olduğunu görmek

Rüyada savaşta komutan olduğunu görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, helal lokma yiyeceğine, kötü günleri geride bırakacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, planların tutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşta komutan olduğunu gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada savaşta komutan olduğunu görmek fikirlerinin çatışacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaşta komutan olmak kafasının boşalacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada savaş komutanı olmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük komutan görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, insanlara iş öğreteceğine tabir olunur.

Rüyada eski komutanı görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.

Rüyada komutanın elini öpmek özel muamele göreceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, işinden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada ordu komutanı olmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada komutandan hediye almak çok kötü olaylar yaşayacağına, elinin darlaşacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments