Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşın içinde olmak

Rüyada savaşın içinde olmak

Rüyada savaşın içinde olmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaşın içinde olmak gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Rüyada savaşın içinde olduğunu görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Rüyada savaş içinde görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, ayrılanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaş içinde kalmak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaşın içinde olmak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada savaş içinde olduğunu görmek kinin ve nefretin son bulacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kendini savaşın içinde görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşın içinde kalmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Rüyada savaş kaybetmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments