Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş içinde olduğunu görmek

Rüyada savaş içinde olduğunu görmek

Rüyada savaş içinde olduğunu görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, şansının hep açık olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada savaş içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Rüyada kendini savaşın içinde görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada savaşın içinde kalmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaş içinde kalmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaş içinde olduğunu görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşın içinde olduğunu görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada savaşın içinde olmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaş içinde görmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kılıç savaşı görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments