Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş içinde görmek

Rüyada savaş içinde görmek

Rüyada savaş içinde görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, diplomalı kimse olacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada savaş içinde gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler.

Rüyada savaşın içinde olmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaş içinde olduğunu görmek hayatın tadına varacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada savaşın içinde olduğunu görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada savaşın içinde kalmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaş içinde kalmak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş içinde görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini savaşın içinde görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık savaşı yapmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments