Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş kaybetmek

Rüyada savaş kaybetmek

Rüyada savaş kaybetmek gözyaşının kuruyacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaş kaybetmek gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada savaş kaybetmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaşı kaybetmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine alamet eder.

Rüyada savaş görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret eder.

Rüyada savaştan galip gelmek zenginliğe sahip olacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet eder.

Rüyada savaş pilotu olmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada savaşı izlemek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş tankı görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaş uçağına binmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaşamının tazeleneceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments