Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşın içinde kalmak

Rüyada savaşın içinde kalmak

Rüyada savaşın içinde kalmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaşın içinde kalmak gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Rüyada savaşın içinde kalmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine işarettir.

Rüyada savaş içinde kalmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Rüyada savaş arasında kalmak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada savaş ortasında kalmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Rüyada savaşın arasında kalmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kendini savaşın içinde görmek para sıkıntısından kurtulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada savaşın içinde olduğunu görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet eder.

Rüyada savaş içinde görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments