Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşın içinde olduğunu görmek

Rüyada savaşın içinde olduğunu görmek

Rüyada savaşın içinde olduğunu görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

Rüyada savaşın içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması olayların büyümesi anlamı taşıyabilir.

Rüyada kendini savaşın içinde görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada savaşın içinde kalmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaş içinde olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Rüyada savaş içinde görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, çalışmaların beğeni almayacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaş içinde kalmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada savaşın içinde olduğunu görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına inanılır.

Rüyada savaşın içinde olmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments