Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini savaşın içinde görmek

Rüyada kendini savaşın içinde görmek

Rüyada kendini savaşın içinde görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hayatının da zorlaşacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, gelirin tükeneceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini savaşın içinde gördüyseniz:

  • Gelişmeler belli başlı olayların nedenlerini veya meydana gelme sebeplerini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada savaş içinde görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, ev sahibi olunacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Rüyada savaşın içinde olduğunu görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulur.

Rüyada kendini savaşın içinde görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine işarettir.

Rüyada savaşın içinde olmak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işarettir.

Rüyada savaş içinde kalmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, kafa dinleyeceğine yorulur.

Rüyada savaş içinde olduğunu görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet eder.

Rüyada savaşın içinde kalmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine inanılır.

Rüyada askerin savaştığını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments