Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki ülkenin savaştığını görmek

Rüyada iki ülkenin savaştığını görmek

Rüyada iki ülkenin savaştığını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki ülkenin savaştığını gördüyseniz:

  • Yüksek performansınızın karşılığını alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada ülkede savaş çıktığını görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada iki ülkenin savaştığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki ülke arasında savaş görmek hayallerinin peşinden gideceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yabancı ülke görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başka ülkeye tatile gitmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arap ülkesine gittiğini görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ülker yıldızı görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments