Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık savaşı yapmak

Rüyada yastık savaşı yapmak

Rüyada yastık savaşı yapmak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yastık savaşı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Rüyada yastık savaşı yapmak kısa sürede başarısının artacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Rüyada yastık savaşı görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıçla savaş yapmak kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada su savaşı yapmak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine alamet eder.

Rüyada savaşa hazırlık yapmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yumurta savaşı yapmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, maddi olarak güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar savaşı yapmak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kötü günlerin geride kalacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments