Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş olduğunu duymak

Rüyada savaş olduğunu duymak

Rüyada savaş olduğunu duymak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, insanlarla bir araya geleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalettir.

Rüyada savaş olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Fazla uyumlu davranışlarınız faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada savaş çıktığını duymak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kendisine ev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş olduğunu duymak cesaretini yeninden toplayacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, mutluluk bulacağına alamet eder.

Rüyada savaş çıkacağını duymak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, mutluluğunun büyüyeceğine işarettir.

Rüyada askerin savaştığını görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada savaşta yaralandığını görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, oldukça büyük başarılara delalettir.

Rüyada savaş yönetmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada savaştan sağ çıkmak imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, duygularını açığa vuracağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtuluş savaşı görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments