Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş topu görmek

Rüyada savaş topu görmek

Rüyada savaş topu görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaş topu gördüyseniz:

  • İmkanlarınız zannettiğiniz kadar büyük olmayabilir veya daha büyük şeylere teşebbüs etmiş olabilirsiniz.

Rüyada savaş topu görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, geçecek güzel bir ömre işaret etmektedir.

Rüyada savaş topu atıldığını görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada basket topu oynamak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet eder.

Rüyada pinpon topu görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işarettir.

Rüyada ateş topu atmak kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına delalettir.

Rüyada ateş topu yağdığını görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, örnek insan olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, olmayacak hayallere kapılacağına alamet eder.

Rüyada ışık topu görmek adının ve şanının yürüyeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments