Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol topu görmek

Rüyada futbol topu görmek

Rüyada futbol topu görmek mevki kaybına uğrayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada futbol topu gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Rüyada futbol topu oynamak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, yıkılacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada patlak futbol topu görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada futbol topu görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaş topu görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada havada ateş topu görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet eder.

Rüyada ateş topu görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havan topu görmek canlanacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments