Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş görmek

Rüyada savaş görmek

Rüyada savaş görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, elinin de bollaşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaş gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız konforu arttırıcı değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada savaş gemileri görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaşta vurulduğunu görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada savaş ortasında kalmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada savaş oyunu görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına işarettir.

Rüyada kılıç savaşı görmek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada yastık savaşı görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, kötü günler geçireceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada savaşta esir düşmek dünyasının iyileşmesine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada savaş çatışma görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments