Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık savaşı görmek

Rüyada yastık savaşı görmek

Rüyada yastık savaşı görmek geçim derdinden kurtulacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, hayatının adeta cennete döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık savaşı gördüyseniz:

  • Biraz huzurla nefes almaya ne çok ihtiyacımız var.

Rüyada yastık savaşı yapmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına işarettir.

Rüyada yastık savaşı görmek başka alanlara yöneleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalettir.

Rüyada kalpli yastık görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine tabir olunur.

Rüyada yastık altında para bulmak işlerin büyüyeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye yastık vermek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun yastık görmek kendi şansını kendi yaratacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulur.

Rüyada siyah yastık görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yastık kılıfı görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments