Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş oyunu görmek

Rüyada savaş oyunu görmek

Rüyada savaş oyunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, arzuların yerine geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada savaş oyunu gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize karşı cömertsiniz.

Rüyada savaş oyunu oynamak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, elinize para geçeceğine, kazanç ve kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaş oyunu görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, sevap işleyeceğine delalettir.

Rüyada ünlü dizi oyuncusu görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, yarasını saracağına tabir olunur.

Rüyada dizi oyuncusu olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, evlatlarından memnun olacağına, düşmanlarını kaybetmeye yorulur.

Rüyada şans oyunu tutturmak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet eder.

Rüyada oyun oynadığını görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncuyla öpüşmek işinde verimsiz olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments