Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş uçağına binmek

Rüyada savaş uçağına binmek

Rüyada savaş uçağına binmek ondan şifa göreceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine delalettir.

Rüyada savaş uçağına binmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenerek kendiniz için daha yararlı adımlar atma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada savaş uçağına binmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada havada savaş uçağı görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaş uçağı kullanmak rahat yüzü göreceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada uçakların savaştığını görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, rahata kavuşmaya, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş uçağı düşürmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah savaş uçağı görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına delalettir.

Rüyada savaş uçakları görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada savaşta uçak görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments