Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şaşırıp kalmak

Rüyada şaşırıp kalmak

Rüyada şaşırıp kalmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şaşırıp kalmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada şaşırıp kalmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine yorulur.

Rüyada şaşırarak namaz kılmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada şaşı göz görmek pişman olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, de elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada kıbleyi şaşırmak zafer ve zenginlik getireceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kazancının günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada birini görüp şaşırmak rahatının ve huzurunun bozulacağına, elindekini de bitireceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok şaşırmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şaşı olmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, daima afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeye şaşırmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments