Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini görüp şaşırmak

Rüyada birini görüp şaşırmak

Rüyada birini görüp şaşırmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, hem de çok üzüleceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine delalettir.

Rüyada birini görüp şaşırmak gördüyseniz:

  • İmajınızı korumalısınız.

Rüyada birini görüp şaşırmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işarettir.

Rüyada namaz kılarken kıbleyi şaşırmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, manevi mutluluğu tadacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Rüyada çok şaşırmak umutlarının boşa çıkmayacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada şaşı olduğunu görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine inanılır.

Rüyada namazda şaşırmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Rüyada şaşı birini görmek emeğinden hayır göreceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada şaşı olmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken şaşırdığını görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments