Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeye şaşırmak

Rüyada bir şeye şaşırmak

Rüyada bir şeye şaşırmak dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, elinin bolluk göreceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Rüyada bir şeye şaşırmak gördüyseniz:

  • İç sıkıntıları çekebilirsiniz.

Rüyada bir şeye şaşırmak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada gözü şaşı olmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şaşırıp kalmak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada şaşırarak namaz kılmak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada gözü şaşı görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kıbleyi şaşırmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada namazda şaşırmak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada yolunu şaşırmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments