Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şaşı olmak

Rüyada şaşı olmak

Rüyada şaşı olmak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet eder.

Rüyada şaşı olmak gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada kuran okurken şaşırmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada şaşı göz görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada gözünün şaşı olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada birini görüp şaşırmak gittikçe çıkmaza düşeceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada şaşırıp kalmak hasret gidereceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada gözünü şaşı görmek helal kazanç elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada namazı şaşırmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yolu şaşırmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments