Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbleyi şaşırmak

Rüyada kıbleyi şaşırmak

Rüyada kıbleyi şaşırmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kıbleyi şaşırmak gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kıbleyi şaşırmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, günahlarına tövbe edeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken kıbleyi şaşırmak miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıble aramak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kıbleye doğru namaz kılmak bol kazanç getireceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıblenin değiştiğini görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kıble değiştirmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış kıblede namaz kılmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments