Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok şaşırmak

Rüyada çok şaşırmak

Rüyada çok şaşırmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, rahat bir hayat süreceğine, ihanet göreceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok şaşırmak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Rüyada yolunu şaşırmak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kazanılan paranın artacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin yolunu şaşırmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şaşı kedi görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri şaşı görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işarettir.

Rüyada gözlerin şaşı olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken kıbleyi şaşırmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken şaşırdığını görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yolu şaşırmak kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments