Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şaşırdığını görmek

Rüyada şaşırdığını görmek

Rüyada şaşırdığını görmek sağlam bir kariyer edineceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, başının derde gireceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şaşırdığını gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Rüyada gözlerini şaşı görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada gözünün şaşı olduğunu görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada kuran okurken şaşırmak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet eder.

Rüyada namaz kılarken kıbleyi şaşırmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada şaşı olmak neşe ve sevinç içinde olacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şaşırdığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada şaşırıp kalmak mal ve mülk sahibi olacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken şaşırdığını görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments