Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılarken şaşırdığını görmek

Rüyada namaz kılarken şaşırdığını görmek

Rüyada namaz kılarken şaşırdığını görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada namaz kılarken şaşırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Rüyada namaz kılarken şaşırdığını görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken kıbleyi şaşırmak çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine delalettir.

Rüyada namazı şaşırmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada namazda şaşırdığını görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına alamet eder.

Rüyada namazda şaşırmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, şansa, rakiplerine yenileceğine işaret eder.

Rüyada şaşırarak namaz kılmak kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini görüp şaşırmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada şaşırıp kalmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayten.B

işten dönmüşüm abdest alırken gördüm kendimi,kaza namazı kılmaya başladım tam o sırada namaz kılarken şaşırdığımı gördüm.tekrar kılmaya başladım namazımı yine duayı şaşırdım,bi üzülüyorum neden unutuyorum diye kendime.ağlıyorum namaz kılarken.yeni baştan kılıyorum busefer hatırladım doğru duaları ettim.hayra çıksın