Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okurken şaşırmak

Rüyada kuran okurken şaşırmak

Rüyada kuran okurken şaşırmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, sağlık ve şifa bulacağına, makam ve rütbe edineceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuran okurken şaşırmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya tecrübeli kişilerden akıl alabilirsiniz.

Rüyada kuran okurken şaşırmak çocuklar gibi mutlu olacağına, yeni hobiler edinileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada kuran okurken zorlanmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulur.

Rüyada kuran okurken gülmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, malını ve canını riske edeceğine delalet eder.

Rüyada kardeşini kuran okurken görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, hedeflere ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kuran okurken görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu kuran okurken görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Rüyada kocasını kuran okurken görmek yeni yollara girileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini kuran okurken görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments