Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu bırakıp gitmek

Rüyada çocuğunu bırakıp gitmek

Rüyada çocuğunu bırakıp gitmek kazançlı işlere girileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, batıl amele, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu bırakıp gitmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Rüyada sevdiğin çocuğun evine gitmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, borçlanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu bırakıp gitmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu sevindirmek kısmetlerinin artacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun olmasını görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun ısırdığını görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu öpmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments