Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak kesmek

Rüyada sarımsak kesmek

Rüyada sarımsak kesmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, işlerinin başarılı olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine alamet eder.

Rüyada sarımsak kesmek gördüyseniz:

  • İstenilen çalışma koşulları oluşabilir veya verimli çalışma arkadaşlarına kavuşabilirsiniz.

Rüyada sarımsak kesmek kişinin yüzünün güleceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada taze sarımsak almak büyüleyeceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak satmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ezilmiş sarımsak görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sarımsak görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak temizlemek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada sarımsak toplamak kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, tüm sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir diş sarımsak görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, doğru karar veremeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments