Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak koymak

Rüyada sarımsak koymak

Rüyada sarımsak koymak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, zenginleşeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sarımsak koymak gördüyseniz:

  • Belli bir kurgu ya da anlaşmaya gelişmesi için gereken zamanı tanımalısınız.

Rüyada sarımsak koymak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çuval sarımsak görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sarımsak verdiğini görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada çürük sarımsak görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak yedirmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak kusmak kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak kabuğu görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalettir.

Rüyada kuru sarımsak görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, iyilik ve hayır bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments