Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak istemek

Rüyada sarımsak istemek

Rüyada sarımsak istemek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada sarımsak istemek gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen bazı kişiler kıskançlık nedeniyle ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada sarımsak istemek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak pişirmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak rendelemek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru sarımsak görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak almak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işarettir.

Rüyada taze sarımsak yemek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarımsaklı köfte yemek birçok iş fırsatı yakalanacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına rivayet eder.

Rüyada sarımsak sapı görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments