Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin koktuğunu görmek

Rüyada kendinin koktuğunu görmek

Rüyada kendinin koktuğunu görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, büyük miktarda para kazanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinin koktuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle fikirleriniz birbirinden oldukça farklı olabilir ya da olaylara farklı açılardan yaklaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine işaret eder.

Rüyada kokmuş cenaze görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işaret eder.

Rüyada kendinin koktuğunu görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada öpüşüp koklaşmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek rahat bir döneme girileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine inanılır.

Rüyada ağzının koktuğunu görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kokmuş çorap görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek kazancının epey düşeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments