Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak ektiğini görmek

Rüyada sarımsak ektiğini görmek

Rüyada sarımsak ektiğini görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak ektiğini gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Rüyada sarımsak ektiğini görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işarettir.

Rüyada tarla ektiğini görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada buğday ektiğini görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz ektiğini görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, en yukarılara çıkacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarla ekildiğini görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Rüyada yeni ekilmiş bahçe görmek hayırlı bir sürece girileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments