Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ekilmiş bahçe görmek

Rüyada yeni ekilmiş bahçe görmek

Rüyada yeni ekilmiş bahçe görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sağlığının bozulmayacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yeni ekilmiş bahçe gördüyseniz:

  • Sizin karlı zannettiğiniz şeylerin ardında bilmediğiniz bazı durumlar olabilir.

Rüyada yeni ekilmiş bahçe görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, maddi zarara gireceğine delalet eder.

Rüyada ekilmiş bahçe görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada bahçe ektiğini görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye domates ektiğini görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bahçeli eve taşınmak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bahçeli ev görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada domates ektiğini görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments