Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılarak öpmek

Rüyada sarılarak öpmek

Rüyada sarılarak öpmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarılarak öpmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz hız kazanabilir.

Rüyada ölü birine sarılmak öpmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, her istediğini elde edeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada el öpmek sarılmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet eder.

Rüyada sarılmak el öpmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalet eder.

Rüyada eşine sarılıp öpmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet eder.

Rüyada birine sarılmak ve öpmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak lüks şekilde yaşayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet eder.

Rüyada ölen birine sarılıp öpmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments