Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine sarılıp öpmek

Rüyada ölen birine sarılıp öpmek

Rüyada ölen birine sarılıp öpmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, varlık içinde yaşayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, zor günler geçireceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Rüyada ölen birine sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir.

Rüyada anneye sarılıp öpmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak onunla güzel bir ilişki kuracağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine sarılmak öpmek bazı kayıplar olabileceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada birisine sarılıp öpmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eşine sarılıp öpmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetinin bollaşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine sarılıp öpmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, hayırlı kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada eşine sarılmak öpmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments