Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarıkla gezmek

Rüyada sarıkla gezmek

Rüyada sarıkla gezmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, onlara değer vereceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada sarıkla gezmek gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada sarıkla gezmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada siyah sarık takmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada sarık cübbe giymek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına delalet etmektedir.

Rüyada cübbe sarık görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sarıklı insan görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalettir.

Rüyada yeşil sarıklı adamlar görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cübbe ve sarık giymek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yaşam enerjisi ile dolacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sarık takmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments