Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, tecrübe kazandıracağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cübbeli sarıklı birini gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmayan bir durumda duygularınızla hareket etmeniz, bir arkadaşlığınıza, aileyi ilgilendiren bir konuya ya da ilerlediğiniz bir alana zarar verebilecek konuşmalara neden olabilir.

Rüyada sarık cübbe giymek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, maddi olarak güç kazanacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada sarık ve cübbe görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına işarettir.

Rüyada cübbe sarık görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada cübbe ve sarık giymek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada cübbe sarık giymek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işarettir.

Rüyada sarıklı cübbeli adamlar görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarık cübbe görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, düşmanını alt edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments