Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yüzük takmak

Rüyada sarı yüzük takmak

Rüyada sarı yüzük takmak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işarettir.

Rüyada sarı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, elinin darda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı yüzük takmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük bulmak ve takmak mal mülk sahibi olunacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işarettir.

Rüyada kelebek yüzük takmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarına yüzük takmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaklara yüzük takmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments