Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı taşlı yüzük takmak

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, düşman malından yemeye, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine inanılır.

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızı gerektiren bir diğer konuysa yakın çevrenizde olan kişilerle ilişkilerinizdir.

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı yüzük takmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, şansın yaver gideceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına inanılır.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı taşlı yüzük takmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlı yüzük takmak geçim derdinden kurtulacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işarettir.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments