Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek yüzük takmak

Rüyada kelebek yüzük takmak

Rüyada kelebek yüzük takmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, şansın önünün kesileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebek yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada kelebekli yüzük takmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kelebek yüzük takmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek kolye takmak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek yüzük görmek başarılarının eksilmeyeceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada kelebekli yüzük görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kelebek şeklinde yüzük görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada demir yüzük takmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine alamet eder.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, ticaretin önünün açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments