Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yılan ısırması görmek

Rüyada sarı yılan ısırması görmek

Rüyada sarı yılan ısırması görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yılan ısırması gördüyseniz:

  • Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın.

Rüyada sarı yılan ısırması görmek yönetici olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına delalettir.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan ısırması görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ısırmaya çalışan yılan görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın başkasını ısırmasını görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine işaret eder.

Rüyada yılanın ısırmaya çalıştığını görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments